Carlet prorroga 15 dies més les mesures extraordinàries per a frenar la Covid-19

L'Ajuntament ha demanat a les cooperatives, empreses i persones que participen en la collita de la fruita de temporada que extremen les precaucions.

Ajuntament de Carlet, en una imatge d'arxiu.
Ajuntament de Carlet, en una imatge d'arxiu. / Ajuntament de Carlet

L'Ajuntament de Carlet, a la Ribera Alta, ha prorrogat quinze dies més, fins al 17 de desembre, les mesures extraordinàries per a frenar els contagis de Covid al municipi, que ha registrat 90 casos més al novembre.

Carlet ha sigut un dels municipis on la incidència ha sigut elevada durant bona part de la segona ondada. La taxa d'incidència acumulada de casos de coronavirus en aquesta localitat és de 562,15 per cada 100.000 habitants, segons ha informat el consistori en un comunicat. El 24 de setembre el municipi va arribar a tindre un pic d'incidència acumulada en catorze dies de 852 contagis per cada 100.000 habitants.

Les mesures extraordinàries consisteixen en restriccions en espais públics (parcs, jardins i zones de joc infantil o esportives urbanes), la suspensió dels actes públics festius o d'oci, i fer els actes culturals municipals programats en espais tancats amb el públic assegut i amb el 30% d'aforament.

L'Ajuntament ha demanat a les cooperatives, empreses i persones que participen en la collita de la fruita de temporada que extremen la seguretat i que adopten mesures de prevenció, com la formació de quadrilles estables i permanents. També els demana que mantinguen la distància de seguretat, i que porten sempre els equips de protecció i facen grups xicotets en les parades per a l'esmorzar.

També et pot interessar

stats