Carlet demana precaució al veïnat per l’augment exponencial dels casos de coronavirus

Sanitat Universal ha decretat el tancament del centre de dia i ha suspés les visites a les residències.

La Conselleria de Sanitat Universal ha suspés les visites a les residències
La Conselleria de Sanitat Universal ha suspés les visites a les residències / À Punt NTC

L'Ajuntament de Carlet, a la Ribera Alta, ha demanat a la població precaució i que complisca les mesures sanitàries per l'acumulació de casos a la població, amb vora un centenar les dos últimes setmanes.

El consistori ha vinculat aquest increment a la no-celebració de les festes majors i a la relaxació de les mesures de seguretat per part del veïnat.

En vista d’quest escenari, la Conselleria de Sanitat Universal ha decretat el tancament del centre de dia i ha suspés les visites a les dos residències, una de les quals és el major geriàtric de la Comunitat Valenciana.

A més, el consistori ha intensificat la desinfecció dels espais públics i ha alertat que les forces de seguretat tindran mà dura amb totes les persones que no complisquen les mesures de protecció. A partir d’aquest dijous posarà en marxa una campanya per a evitar les aglomeracions de pares i mares a la porta de les escoles.

En declaracions a l’informatiu nit d’À Punt, l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha avisat al veïnat que la situació és preocupant i pot derivar en mesures més dràstiques. “Hem d’aconseguir reduir les xifres per a no arribar a un confinament com a Benigànim”, ha manifestat. D’altra banda, Ortega ha insistit que en aquests moments, quan s’inicia la campanya del caqui, un possible confinament suposaria “un desastre econòmic” per al municipi.

També et pot interessar

stats