Cantó demana ajornar la reversió de l'Hospital de Torrevella

El líder de Ciutadans anima el president a comptar amb els recursos de la privada per a ajudar els hospitals públics que estan "desbordats".

Cantó demana ajornar la reversió de l'Hospital de Torrevella
Cantó demana ajornar la reversió de l'Hospital de Torrevella

El líder de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha demanat al president del Consell que ajorne la reversió de l'hospital de Torrevella per considerar que "en aquest moment cal comptar amb tota l'ajuda i no es pot generar més caos administratiu". Cantó, que s'ha reunit aquest dimecres amb Puig després de la reunió del president amb Isabel Bonig, presidenta del PP, també ha demanat que es tinguen en compte els recursos de la privada per a ajudar els hospitals públics que estan "desbordats" en aquest punt de la pandèmia.

Cantó ha aprofitat la intervenció per a criticar el que ha qualificat de govern "trencat", en referència al Botànic. El polític ha lamentat que mentrestant, la Comunitat Valenciana va batre aquest dimarts un rècord molt dolorós amb 92 morts per la pandèmia, el que eleva a 438 els decessos de gener. Del total de morts, 143 vivien en residències.

Davant d'aquesta situació, ha urgit Puig a posar-se al capdavant del Consell i a comptar amb Ciutadans "si no pot recompondre-ho", perquè creu que és evident que no durarà el que queda de legislatura fins a 2023. "Ens comportarem de forma molt més responsable que els seus socis", ha promés, per a demanar-los que "deixen de practicar aquesta política aprofitada".

Cantó ha garantit que Ciutadans continuarà "estenent la mà de manera lleial" i ha carregat contra les diferències en el Botànic: "Mentre es barallen per a guanyar quota de pantalla, hi ha autònoms que abaixen la persiana dels seus negocis. Mentre Mónica Oltra (vicepresidenta i portaveu de la Generalitat i líder de Compromís) segueix amb la camiseta, hi ha 143 ancians que han perdut la vida a les residències" valencianes en el 2021.

També et pot interessar

stats