Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Cantó assegura que continua buscant un acord per la reconstrucció a pesar de Compromís i Unides Podem

22 min.
tp

El síndic de Ciutadans, Toni Cantó, ha lamentat aquest dijous en Les notícies del matí, l’actitud de Compromís i Unides Podem d’“intentar dinamitar” un gran acord per la reconstrucció a la Comunitat Valenciana. Cantó considera que els valencians demanen un “gran acord” entre els partits polítics davant de la greu situació sanitària i econòmica, en referència a l’aproximació del partit al PSPV. Una aproximació que es manté (ha explicat que ahir va mantindre una reunió amb Manolo Mata i amb el president del Consell, Ximo Puig) però que encara no s'ha traduït en un acord. “No tire la tovallola, faré un esforç fins a l’últim moment”, ha assegurat.

A les preguntes sobre els aspectes que compliquen un acord, Cantó ha admés que el document final ja inclou propostes de Ciutadans, però vol llevar del text aspectes que considera “ideològics”, com ara la reversió de les concessions hospitalàries. Ciutadans també vol que el document que s'aprove no contemple una pujada d'impostos per a la classe mitjana i que sí incloga una millora de les condicions salarials per als professionals sanitaris o més ajudes als autònoms.

Cantó també ha parlat de les aliances entre partits i ha defés un govern de la Generalitat del PSPV, PP i Ciutadans i no del Botànic. Ha admés, que tant al PP com al PSPV “els costa molt” aquest moviment.

Contingut no disponible