Camping bambolla, una opció turística adaptada a la Covid-19

S'obrin les primers ‘sky bubbles’ de la Comunitat Valenciana, una espècie de bambolles inflables que permeten contemplar el cel estrelat lliure de contaminació lumínica.

VÍDEO | Camping bambolla, una opció turística adaptada a la Covid-19

El càmping de Tírig, a l'Alt Maestrat, aposta decididament pel turisme rural de qualitat amb la instal·lació del primer complex glàmping de la Comunitat Valenciana. Són les 'sky bubbles', una espècie de bambolles inflables que permeten contemplar el cel estrelat lliure de contaminació lumínica. Una nova proposta d'allotjament rural que llança el càmping de Tírig.

Són les primeres bambolles dissenyades per a gaudir de l'espai sense preocupar-se del coronavirus. De momet s'hi han instal·lat cinc allotjaments independents amb un sistema de purificació de l'aire que garanteix un espai lliure de Covid-19. Este glàmping o càmping amb glamur és el primer de la Comunitat Valenciana. La seua ubicació també permetrà als turistes gaudir de dos elements patrimonis de la humanitat, com són les pintures rupestres de la Valltorta i les construccions de la pedra en sec.

També et pot interessar

stats