El Campello prohibeix fumar en els 23 quilòmetres de litoral

La localitat de l'Alacantí s’adhereix a la xarxa Platges sense fum.

La platja del Carrer de la Mar del Campello en una imatge d'arxiu
La platja del Carrer de la Mar del Campello en una imatge d'arxiu / Ajuntament del Campello

El Campello prohibeix fumar a les platges i cales dels 23 quilòmetres de litoral que té el terme municipal. La localitat de l'Alacantí materialitza en l’inici de la temporada estival el compromís que va assumir en el ple municipal de febrer, en què el grups municipals van aprovar l’adhesió a la xarxa Platges sense fum, de la Comunitat Valenciana.

La cala dels Retors d’Orpesa, a la Plana Alta, va estrenar aquesta categoria, a la qual ara s’afig el Campello, que en els pròxims dies ubicarà a les platges les banderes d'avís i la cartelleria per a informar que fumar ja no està permés. La iniciativa busca la conscienciació social i no té “finalitat recaptatòria”, per la qual cosa l’incompliment de la norma no comportarà cap sanció.

La iniciativa la va dur al ple municipal el grup Compromís i va comptar amb el suport de l’equip del govern, que formen el PP, Ciutadans i Vox.

En paral·lel a aquest nou distintiu de qualitat, el Campelló manté activa la campanya municipal de conscienciació “Platges responsables & Platges Saludables” en tots els arenals de la ciutat.

També et pot interessar

stats