El camp necessita 10.000 persones per a les pròximes campanyes de fruita

Moltes persones que treballen a l'hoteleria ara busquen treball al camp valencià.

VÍDEO | El camp necessita 10.000 persones per a les pròximes campanyes de fruita

Moltes de les persones que es dediquen habitualment a l'hoteleria busquen ara treball al camp valencià, que necessita almenys 10.000 persones per a les pròximes campanyes del nispro, la cirera o la bresquilla.

La mà d'obra és necessària sobretot a les comarques d'Alacant. A les de València ja s'ha cobert, però hi ha problemes per a distribuir el gènere.

Asaja crea una borsa de treball

L’organització agrària Asaja ha posat en marxa una borsa de treball per a canalitzar les demandes d’ocupació que es registren cap als empresaris agraris que necessiten mà d’obra per a les pròximes campanyes de recol·lecció.

Aquesta plataforma permet als demandants d’ocupació de tot Espanya canalitzar les seues sol·licituds de treball, i així, els oferents poden disposar de la demanda real de treballadors per zones.

Els interessats poden accedir al web i emplenar un formulari on hauran d’incloure les dades personals, així com el domicili i les campanyes agràries en què volen participar.

Asaja ha assenyalat que amb aquesta eina volen contribuir a pal·liar el “greu problema” que preocupa milers d’empresaris agraris que veuen com les seues produccions poden quedar-se en el camp sense ser recollides, i milers de treballadors que estan sense treball en l’actualitat.

També et pot interessar

stats