Buiden temporalment el CIE de Sapadors

CIE No denuncia que els familiars de dos dels interns no han pogut comunicar-se des d’ahir i que desconeixen on es troben.

Imatge d'arxiu del Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Sapadors, a València
Imatge d'arxiu del Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Sapadors, a València / Arxiu

El Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Sapadors, a València, es queda buit temporalment mentre dure l’estat d’alarma. Els tres interns que quedaven han sigut traslladats aquest matí, un d’ells al centre d’atenció a la immigració de l’Ajuntament de València, mentre que els altres dos podrien estar al CIE d’Algesires. Els familiars i la plataforma CIE No denuncien que no en tenen notícies des d’ahir i que desconeixen si finalment han sigut traslladats a Andalusia.

A l’edifici València les persones internes poden fer servir els telèfons mòbils des de les onze fins les huit de la vesprada, però aquest matí dos dels migrants no han contestat el telèfon. “Ahir ens contaven que els portaven a Algesires, sense concretar on. Des d’aleshores no en tenim notícies”, ha explicat a À Punt NTC Adrià Vives, portaveu de CIE No, que ha traslladat la notícia al defensor del poble.

Com que van ingressar fa menys d’un mes, des de la plataforma consideren que encara preveuen expulsar-los dins del termini de seixanta dies. “Açò no és un tancament definitiu, tenen intenció de tornar-lo a obrir. Continuarem demanant el tancament definitiu”, ha reivindicat Vives.

També et pot interessar

stats