El brot de coronavirus en una indústria càrnia alemanya supera els mil contagis

Les autoritats xifren en 1.029 positius en coronavirus entre la plantilla.

L'empresa càrnia que han tancat les autoritats.
L'empresa càrnia que han tancat les autoritats. / Leon Kuegeler

Després de fer-se 3.127 test, les autoritats alemanyes xifren en 1.029 els positius en coronavirus entre la plantilla arran del brot registrat en una empresa càrnia a l'oest del país.

El cap de districte de Gütersloh, en el qual s'ha localitzat aquest rebrot, ha informat que els nous contagis entre la població en general no han augmentat significativament i que existeixen moltes possibilitats que la regió puga evitar ser confinada.

Per a interrompre la cadena de contagis, les autoritats municipals han recopilat dades del personal per a veure on viuen, realitzar els tests pertinents i donar-los l'orde d'estar en quarantena.

El nombre total de positius encara podria augmentar significativament, ja que no s'han fet tests encara a vora 4.000 treballadors. La taxa de contagis ha fet que el districte de Gütersloh sume 92 noves infeccions setmanals per 50.000 habitants i haja superat el límit de 50 contagis per 50.000 persones a partir del qual les autoritats s'han compromés a prendre mesures puntuals.

També et pot interessar

stats