Bonig "suplica" a Puig la intervenció de l'exèrcit per a reforçar el pla de vacunació

La presidenta del PPCV assegura que la vacunació va amb retard a la Comunitat Valenciana.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig
La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig / PPCV

La presidenta del PPCV Isabel Bonig, ha "suplicat" aquest dijous al president de la Generalitat, Ximo Puig, que accepte l'oferta de la ministra de Defensa, Margarita Robles, perquè l'exèrcit reforce el pla de vacunació, ja que en opinió de la líder popular "va malament".

"Avançar-nos en el pla és salvar vides", ha defés Bonig en una roda de premsa, durant la qual ha explicat que només s'han administrat el 14% de les 61.265 dosis rebudes. "Per a què es volen les dosis en les caixes, el virus no para els caps de setmana i festius", ha recalcat.

"Els valencians sí que volem [la intervenció de l'exèrcit] no com el rebutgen els indenpendistes bascos i catalans", ha assenyalat Bonig, que ha acusat el Botànic de "maquillar la realitat" en lloc d'aportar solucions.

La lídera del PP també ha instat Puig a proporcionar tots els màxims recursos possibles en el pla de vacunació, a fi d'alleujar la situació que pateixen d'uns "sanitaris exhaustos i uns rastrejadors desbordats", com per exemple autoritzant els test d'antígens a les farmàcies. "Li ho implore", ha assenyalat.

També et pot interessar

stats