Bonig ofereix a Puig un pressupost de legislatura per a fer front a la crisi

Proposa un acord que contemple realitzar tests massius a tota la població, ajudes per a pimes i autònoms i el pagament als proveïdors de la Generalitat.

Bonig, en una imatge d'arxiu
Bonig, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha proposat al president de la Generalitat, Ximo Puig, "un pressupost de legislatura" per a fer front a la crisi generada pel coronavirus, basat a "salvar vides" i recuperar l'economia després de la pandèmia.

Bonig ha estés la mà al president per a arribar a un acord, que contemple, entre altres coses, la realització de tests massius a tota la població, ajudes per a pimes i autònoms i el pagament als proveïdors de la Generalitat.

La presidenta del PP ha quantificat aquestes mesures en 1.200 milions d'euros. Per a aconseguir aquests diners proposa eliminar "greix" de l'administració reduint alts càrrecs, les bestretes del govern espanyol i exigir que l'executiu pague també els 281 milions de l'IVA que deu.

En aquest escenari, el PPCV vol que el pressupost siga de legislatura i no anual, amb mesures contra la crisi immediates, però prorrogables. "No podem tindre 350 assessors, un president i 11 consellers", ha defés Bonig.

També et pot interessar

stats