Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Bonig: “La improvisació de Sánchez està generant caos i inseguretat”

34 min.

El PP està al costat del govern, donant suport i lleialtat a les mesures preses, però no està tan d’acord en les formes en què s’estan prenent les polítiques. Així ho ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí la presidenta del partit a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig. “La improvisació de Sánchez està generant caos i inseguretat”, ha afirmat.

Al seu parer, la decisió de parar tota activitat industrial que no siga estrictament necessària es podria haver decidit amb més temps, “perquè les dades ja les tenien”. També, creu que Pedro Sánchez hauria d’haver consultat les comunitats autònomes, “les que han de posar la mesura en marxa en la pràctica”. En aquest sentit, Bonig ha afirmat que “la lleialtat ha de ser bidireccional, també del govern cap a la ciutadania”.

La presidenta del PPCV també ha demanat més coordinació pel que fa a la gestió de la informació a la Generalitat, per exemple, a l’hora que els alcaldes i les alcaldesses puguen conéixer el nombre de casos als seus municipis. I ha donat suport a la petició de Ximo Puig que s’avancen fons per a la Comunitat Valenciana per part del govern d'Espanya, encara que creu que el govern de Puig també ha de fer “el seu sacrifici”.

Com per exemple, una reestructuració de càrrecs que al seu parer no són necessaris, com ara reduir el nombre d’assessors. “Cal destinar el pressupost al que és més necessari”. A pesar d'aquestes crítiques, Bonig ha insistit en la dificultat de portar aquesta situació i ha insistit en la lleialtat del seu partit cap al govern espanyol i la Generalitat. “Hem de remar tots en la mateixa direcció”, ha assegurat.

Contingut no disponible
stats