Bonig exigeix a Puig que pose en marxa el pla per a fer tests en farmàcies

La presidenta del PPCV critica la reunió de Puig amb el president de Catalunya pel context sanitari i econòmic.

Bonig exigeix a Puig que pose en marxa el pla per a fer tests en farmàcies
Bonig exigeix a Puig que pose en marxa el pla per a fer tests en farmàcies

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha exigit aquest dimecres al president de la Generalitat, Ximo Puig, que pose en marxa el pla dels populars perquè es facen tests d'antígens a les farmàcies, ja que, al seu parer és “l'única manera de poder controlar l'expansió de la pandèmia” i “recuperar l'economia”.

Bonig ha fet aquestes declaracions a Borriana, on ha estat acompanyada pel portaveu del PP en el consistori, Juan Fuster, i el president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, per a denunciar el tancament del consultori sanitari del districte marítim de la ciutat.

La presidenta del PP ha exigit “responsabilitats” al Consell per la gestió sanitària en atenció primària i pel tancament en concret d'aquest centre de salut, que atenia 8.000 persones, des de l'inici de la pandèmia, a més del que ja va denunciar aquest dimarts el PP a Vila-real.

Bonig ha criticat també l'alcaldessa de Borriana, María José Safont, perquè “en comptes d'amagar-se” hauria d'actuar per haver tingut una de les taxes més altes de positius i morts.

La presidenta dels populars valencians també ha retret al president de la Generalitat la reunió que va mantindre amb el seu homòleg a Catalunya, amb la voluntat de restaurar els ponts institucionals entre les administracions.

“Ahir el senyor Puig se’n va anar a Catalunya a parlar de no sé què”, ha explicat Bonig, que qüestiona l'oportunitat de la reunió en el context sanitari actual, marcat per la pandèmia i per les últimes xifres de l'ocupació, que atribueixen a la Comunitat Valenciana, 330.000 persones desocupes i 460.000 afectades per ERTO.

També et pot interessar