Bodes i celebracions ja concertades no tindran restriccions aquest cap de setmana

Les mesures sobre les celebracions entraran en vigor a partir de la mitjanit del dia 9 de novembre.

Imatge d'arxiu d'un banquet.
Imatge d'arxiu d'un banquet. / Shutterstock

Aquest cap de setmana encara es podran realitzar les bodes i celebracions ja concertades, segons una modificació que ha introduït la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública sobre la resolució de mesures addicionals extraordinàries a la Comunitat Valenciana com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

El departament que dirigeix Ana Barceló ha informat que es permetran durant aquest cap de setmana les celebracions en què es puguen acreditar els serveis d’hoteleria i restauració. La mesura relacionada amb les restriccions en les celebracions entrarà en vigor a partir de la mitjanit del dia 9 de novembre. La Generalitat ha anunciat aquest divendres l’aforament màxim d’un terç en les celebracions i que no hi haja mai més de 25 persones en espais oberts i ni de 15 en tancats.

D’altra banda, en les mesures relatives a esdeveniments i activitats multitudinàries s’ha introduït la definició de “esdeveniments multitudinaris”, que especifica quins no tindran aquesta consideració i, per tant, quedaran fora de la norma.

Es tracta de “actes culturals inclosos en la programació ordinària, habitual dels locals i establiments culturals i artístics com a teatres, cinemes, auditoris de música, centres culturals, sales de concerts, sales d’exposicions, sales de conferències i altres espais de naturalesa anàloga l’activitat ordinària de la qual siga cultural i que tinguen protocols suficients per a desenvolupar la seua activitat.

En relació amb els establiments i locals comercials minoristes i d’activitats de serveis professionals, l’aforament serà del 50%.

També et pot interessar

stats