Bingos oberts i amb servei de restauració després de les 5 de la vesprada

Els bars i restaurants denuncien un greuge comparatiu amb les sales de joc, que en teoria no poden servir menjar ni beguda.

VÍDEO | Bingos oberts i amb servei de restauració després de les 5 de la vesprada

Les restriccions en l'hoteleria del 7 de gener passat obliguen bars i restaurants a tancar la porta a les cinc de la vesprada. Però aquesta mesura no està afectant tot el sector de la mateixa manera. Els bingos i les sales de joc estan oberts, una situació que ha encés la polèmica.

Els bingos i les sales de joc poden obrir fins a les deu de la nit. En teoria, no estan autoritzats per a servir menjar ni beguda, però un equip d'À Punt ha comprovat que en alguns locals no es compleix aquesta normativa. D'igual manera, alguns forns amb cafeteria o teteries esquiven aquesta norma.

El president de la Coordinadora Empresarial de l'Oci i l'Hoteleria de la Comunitat Valenciana, Lalo Díez, ha denunciat aquesta situació i ha explicat en À Punt que igual que un restaurant no pot servir menjar ni beguda amb la nova restricció, tampoc no ho hauria de poder fer un bingo. Així mateix, ha demanat "mesures coherents basades en criteris sanitaris".

Ara per ara, només un 15% dels locals d'oci de la Comunitat Valenciana continuen oberts, perquè tancar a les cinc, en la majoria dels casos, no els resulta rendible.

També et pot interessar

stats