Bèlgica ja no desaconsella viatjar a la Comunitat Valenciana

El país elimina l'obligatorietat de quarantena i rebaixa de roig a taronja la qualificació per la baixada de la incidència acumulada.

Un avió en l'aeroport de Castelló
Un avió en l'aeroport de Castelló / Europa Press

Bèlgica ja no desaconsella a la ciutadania del país viatjar a la Comunitat Valenciana i ha suprimit l'obligatorietat de mantindre quarantena una vegada tornen a casa provinents del territori. Així s'especifica en la pàgina del Ministeri de Sanitat belga, que ha rebaixat la qualificació de les tres províncies valencianes de roig a taronja.

La Comunitat Valenciana és l'única, juntament amb les Canàries, que es troba en aquest nivell, la resta d'Espanya continua en roig. En el nivell taronja es troben també països amb menor incidència en aquests moments com ara Itàlia, Portugal, Grècia o alguns estats federats d'Alemanya.

El territori valencià té, ara per ara, la segona incidència acumulada els últims catorze dies més baixa d'Espanya, amb 105,34 casos per cada 100.000 habitants. Les Canàries i Galícia se situen quasi al mateix nivell, amb 106,99 i 104,06 respectivament.

L'últim balanç de la Conselleria de Sanitat Universal ha notificat a la Comunitat Valenciana 613 nous contagis de coronavirus diagnosticats per PCR i en comptabilitza 5.639 d'actius, la xifra més baixa des del 31 d'agost. És un indicador que evidencia que la segona onada s'ha anat aplanant al llarg de setembre.

També et pot interessar

stats