Banyeres de Mariola suma més de 50 positius

L’Ajuntament del municipi de l’Alcoià demana responsabilitat a la població.

Carrer del municipi
Carrer del municipi / Ajuntament de Banyeres de Mariola

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola, a l’Alcoià, ha comunicat aquest dissabte de vesprada “gran preocupació” per haver sobrepassat els 50 casos positius per coronavirus. El consistori ha reclamat a través d’un comunicat la necessitat d’extremar la precaució. En aquest sentit, ha demanat evitar les trobades socials i familiars en espais tancats, limitar “al màxim les reunions amb familiars i amistats” i portar sempre mascareta. També reclama a les persones que hagen donat positiu “guardar escrupolosament el període d’aïllament”.

L’Ajuntament ha assegurat que la Conselleria de Sanitat ha confirmat que els casos positius al municipi superen els 50. Per això també ha decidit també tancar temporalment les zones de jocs infantils dels parcs i jardins, i ha tancat instal·lacions al poliesportiu, entre altres mesures.

L'alcalde de Banyeres ha acudit este matí a la ràdio municipal per a gravar falques de conscienciació als veïns. L'Ajuntament està demanat prudència a través de les seues xarxes socials. L'evolució de la situació tant a Banyeres de Mariola com a la resta de municipis valencians es pot seguir a través dels serveis informatius d'À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats