Baixen els contagis a Espanya en reduir-se fins als 157

Mentre que les hospitalitzacions i els ingressos en UCI es mantenen pràcticament igual, s’afigen tres defuncions.

Dades de l'últim balanç oferit pel Ministeri de Sanitat
Dades de l'últim balanç oferit pel Ministeri de Sanitat / À Punt NTC

La pandèmia s’ha cobrat tres víctimes més a Espanya, però es redueixen suament altres paràmetres que reflecteixen l’evolució de la pandèmia, com ara el dels contagis: n'hi ha 39 menys que en l’últim balanç. En les últimes hores s’han identificat 157 nous contagis al país. També mostren un lleu descens les hospitalitzacions, que se situen en 146; i els pacients ingressats a l’UCI, dels quals hi ha 14.

Amb aquestes noves xifres, són ja 28.330 persones les que han mort al conjunt de l'estat des de l’inici de la pandèmia, després d’afegir al còmput global del ministeri tres defuncions més. Atenent a les morts notificades en els últims set dies, la xifra de Sanitat ascendeix fins a 11, fet que suposa una més de les comunicades ahir.

D’altra banda, i pel que fa als contagis, experimenten el descens més significatiu. El Ministeri de Sanitat té constància de 157 nous, cosa que suposa 39 menys dels que va comunicar ahir dimecres, quan es van xifrar en 196. Des què va començar la pandèmia, 247.486 persones han contret la Covid-19.

Quant a les hospitalitzacions, en els últims set dies hi ha hagut 146 pacients ingressats, segons l’últim balanç de Sanitat. De manera que, des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 124.998 hospitalitzacions, mentre que hi ha hagut 11.651 ingressos en UCI des del començament de la crisi sanitària. En els últims set dies, Sanitat té constància de catorze ingressos en les unitats de cures intensives dels hospitals espanyols, dos menys dels que comptaven ahir dimecres.

També et pot interessar

stats