Ayuso tancarà Madrid només els ponts de novembre

La presidenta madrilenya ha ordenat el tancament perimetral de la comunitat autònoma només en Tots Sants i l'Almudena.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. (Efe)
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. (Efe)
29 d'octubre 2020 - 12:53

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha ordenat el tancament de l'autonomia només els dies que corresponen al pont de Tots Sants i de l'Almudena, que se celebra el 9 de novembre.

"Jo no estic conforme a tancar Madrid i si ho he de fer, ja que no tinc cap estudi sanitari que em demostre que això és millor, vull fer-ho com menys dies millor perquè defense les mesures quirúrgiques i adaptades a cada situació", ha indicat en un acte d'educació a la Real Casa de Correus, seu del govern regional. Per això, ha demanat "flexibilitat normativa".

Així, ha assenyalat que aquest matí ha decidit ordenar el tancament durant el pont de Tots Sants, però només els dies imprescindibles, i fer el mateix en el següent pont.

"Això ja ho han fet altres comunitats autònomes i espere que se'ns escolte perquè puguem prendre altres mesures intermèdies i així evitar desplaçaments massius", ha declarat. D'aquesta manera, segons la presidenta col·laboraran amb altres regions perquè s'han de fer costat entre elles.

En aquest punt, ha incidit que demanarà de nou "diàleg" perquè en l'orde es puguen flexibilitzar obertures i tancaments de les comunitats autònomes perquè "la pandèmia" estarà un temps activa i a vegades farà falta "tancar un dia, tancar tres o no fer-lo".

També et pot interessar

stats