Avanços en la construcció dels hospitals de campanya a la Comunitat Valenciana

El calendari de finalització de les obres ha sigut comunicat aquest dissabte per la consellera Gabriela Bravo.

VÍDEO | Avanços en la construcció dels hospitals de campanya a la Comunitat Valenciana

La consellera Gabriela Bravo ha avançat aquest dissabte el calendari de finalització de les obres de les carpes als tres hospitals de campanya que estan construint-se a la Comunitat Valenciana.

Els operaris que treballen a l'hospital de campanya de València han finalitzat la col·locació de la mitat de les estructures i l'envelat de les carpes. Actualment els treballs se centren a pavimentar aquesta zona de les carpes, segons han explicat els responsables de les obres.

Quant a l'hospital de campanya de Castelló, bombers forestals de les comarques del nord i empleats de l'empresa pública Tragsa han començat ja a plantar les tendes. Aquesta instal·lació auxiliar, de 4.500 metres quadrats, està construint-se al costat de l'Hospital General i estarà connectada per un túnel a les urgències.

Pel que fa a l'Hospital de Reforç d'Alacant, ubicat al costat del General, està previst que en les pròximes hores comencen a posar panells. Ultimen els preparatius d'una infraestructura que acollirà 400 places sobre una superfície de 2.000 metres quadrats. Tot està enllestit per a la seua dotació, tot i que l'ideal seria no haver d'utilitzar-lo.

També et pot interessar

stats