Augmenta la producció a la indústria paperera

A Borriana està l'única fàbrica valenciana de paper tissú i altres derivats, com el paper higiènic.

VÍDEO | Augmenta la producció a la indústria paperera

Una de les indústries estratègiques durant aquesta pandèmia està sent la paperera. A Borriana, a la Plana Baixa, es troba l'única fàbrica de tota la Comunitat Valenciana que fabrica paper tissú i els productes derivats, entre els quals hi ha el paper higiènic, un producte que es va comprar compulsivament durant els primers dies del confinament.

Ara, la situació s'ha estabilitzat i la demanda està tornant a la normalitat, però el sector calcula que l'acumulació d'aquest producte bàsic ha provocat l'augment de la producció un 50% en tot l'Estat.

A la fàbrica Kartogroup, a Borriana, no han parat de treballar des que es va declarar l'estat d'alarma, set dies a la setmana en tres torns, i han augmentat la producció un 20%. Formen part de la indústria essencial i fabriquen també productes destinats al sector sanitari, com paper torcamans i rotllos industrials.

Tanmateix, aquesta empresa ha sigut de les primeres empreses a aplicar protocols de protecció per la Covid-19. La paperera, que compta amb 200 treballadors, no ha tingut cap contagiat, i és una de les poques indústries que no està patint la crisi.

També et pot interessar

stats