Les Arts suspén l’obra ‘Falsfaff’ per casos de coronavirus en l’equip de producció

En un comunicat, des de Les Arts han informat que ja s’han activat tots els protocols sanitaris.

Presentació de l'obra 'Falstaff'
Presentació de l'obra 'Falstaff' / Miguel Lorenzo (GVA)

El Palau de les Arts Reina Sofia acaba d’anunciar que suspén les representacions de l’obra Falsfaff, de Verdi, per haver detectat casos de coronavirus en l’equip de producció. En un comunicat, s’ha informat que ja s’han activat els protocols sanitaris i se sotmetrà a control a tot el personal vinculat amb l’obra. Se suspenen, per tant, les representacions previstes per als dies 21, 24, 27, 29 i 31 de gener.

Des de Les Arts s’ha comunicat que la detecció ha sigut possible a causa dels controls sanitaris establits en el centre, i pels quals tots els integrants de cada espectacle programat reben un seguiment “adequat” de prevenció i detecció, a més de les pertinents mesures de seguretat, com “presa de temperatura, mesures de distanciament i utilització d’elements de protecció”. A més, s’ha recalcat que Les Arts té establit un protocol de cribratge per PCR setmanal per als solistes, director d’orquestra, equip creatiu i figuració.

Depenent de l’evolució de la situació i dins del termini estipulat pels protocols sanitaris, el centre també decidirà la possible reubicació de les funcions dins de la programació de la temporada present. Quant a les entrades que ja estaven adquirides, durant els pròxims dies Les Arts informarà de les diferents opcions de devolució o canvi de les localitats.

També et pot interessar

stats