Les Arts segueix oferint el cicle Òpera des de casa amb ‘La vida breve’ de Falla

Es tracta de l'única producció en el seu catàleg videogràfic dirigida per Lorin Maazel.

'La vida breve', dirigida per Lorin Maazel, podrà veure's dimarts que ve, 14 d'abril, a partir de les 20:00 hores
'La vida breve', dirigida per Lorin Maazel, podrà veure's dimarts que ve, 14 d'abril, a partir de les 20:00 hores / GVA

El Palau de les Arts de València inicia la tercera setmana d'òpera en línia amb La vida breve, de Manuel de Falla, l'única producció en el seu catàleg videogràfic dirigida per Lorin Maazel, que podrà veure's dimarts que ve, 14 d'abril, a partir de les 20:00 hores.

El centre d'arts continua així amb el cicle Òpera des de casa, que realitza en col·laboració amb Unitel GmbH & Co.KG, copropietària de les gravacions, en el qual s'ofereixen alguns dels muntatges més emblemàtics de la història de l'òpera.

Lorin Maazel (1930-2014), primer director musical del Palau de les Arts i fundador de la Orquestra de la Comunitat Valenciana, va assumir el repte de dirigir per primera vegada en la seua carrera La vida breve en les representacions a València, que van tindre lloc al març de 2010.

Giancarlo del Monaco va ser l'encarregat de posar en escena l'òpera espanyola per excel·lència en una producció pròpia de les Arts. En la seua proposta narra, des de la perspectiva del psicodrama, la infidelitat i la traïció de Paco (Jorge de León), un senyoret enamorat de la gitana Salud (Cristina Gallardo-Domâs), a la qual abandona per a casar-se amb una jove de família adinerada.

‘Les Troyens’ i ‘Levgueni Oneguin’

A més, el dijous 16 d'abril a les 18:00 hores es presenta en el web de les Arts la futurista i ambiciosa producció de Les Troyens, de Berlioz, amb la qual La Fura dels Baus va inaugurar la tercera temporada del teatre.

Tanca la setmana operística Levgueni Oneguin, de Txaikovski, el dissabte 18 d'abril, a les 20:00 hores. Les Arts recupera un dels treballs més aplaudits d'Omer Meir Wellber com a director de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. El cineasta Mariusz Trelinski presenta una visió minimalista i carregada de símbols per a posar en escena una de les peces imprescindibles del repertori rus.

Les Arts recorda que cada títol es podrà veure durant un període de 48 hores a partir de la data assignada a cada obra.

També et pot interessar

stats