Les Arts reobri amb un concert exclusiu per al personal sanitari

El coliseu valencià ofereix un cicle d’onze sessions vespertines a preus populars.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana en una imatge d'arxiu

El Palau de les Arts de València reobri al públic des d’aquest divendres amb un cicle de concerts i recitals a la sala principal, adaptant-se a les noves mesures generals de seguretat, prevenció i higiene.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, els cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament i el Cor de la Generalitat oferiran onze sessions vespertines que començaran aquest 12 de juny amb un concert de l’orquestra reservat exclusivament a la comunitat sanitària, "en reconeixement per la labor realitzada durant la crisi del coronavirus", segons destaca el coliseu en un comunicat.

Des del dissabte 13 de juny, les Arts començarà un cicle a preus populars –5 euros la localitat– per a tots els públics. Les activitats seran a les 20:00 hores tots els dijous, divendres i dissabtes fins al pròxim 11 de juliol. Els concerts tenen una hora de duració, sense descans, i es comercialitzaran amb butaca numerada per a garantir els protocols de distanciament i d’aforament limitat.

El repertori previst per als concerts inclou programes per a instruments de corda, amb pàgines de Mozart, Dvořák, Barber i Txaikovski, així com una vetlada dedicada exclusivament a la secció de vent, amb obres de Donizetti, Gounod i Beethoven.

Per la seua part, els cantants del Centre de Perfeccionament interpretaran diferents programes amb àries i romances d'òpera i sarsuela, acompanyats pels pianistes José Miguel Román i Stanislav Angelov.

S’han establit tres sessions setmanes segmentades per tipus de públic: dijous l’adquisició serà prioritària per als abonats, divendres es reservaran exclusivament per a menors de 29 anys i dissabte es destinaran al públic general.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, Les Arts prioritzarà la venda telemàtica d’entrades, que es posarà en marxa la segona setmana de juny en el web del teatre (https://www.lesarts.com).

També et pot interessar

stats