Les Arts reedita “Òpera des de casa” amb 14 títols

El cicle permet visionar de manera lliure i gratuïta algunes de les produccions més celebrades en la història del teatre.

'Lucrezia Borgia', de Donizetti
'Lucrezia Borgia', de Donizetti / Les Arts

El Palau de les Arts de València reprén el programa “Òpera des de casa”, a través d’una nova web on es podran visionar, de manera lliure i gratuïta, un total de 14 títols d’òpera. Cada 48 hores es publicarà una de les obres que integren el programa, que tornaran a disposar d’una introducció explicativa a càrrec de Ramon Gener.

El muntatge d’Otello iniciarà el cicle aquest dimarts i el visionat començarà a partir de les 20:00 hores, com la resta de les obres, amb l’única excepció són els quatre títols que integren L’anell del Nibelung i de Les Troyens, que començaran a les 18:00 hores a causa de la duració.

Després del bon acolliment de la primera programació en línia, de la qual van gaudir el passat abril més de 37.000 espectadors, Les Arts torna a posar a la disposició del públic algunes de les produccions més celebrades en la història de l’òpera.

Amb una audiència majoritàriament situada en l’estat espanyol, les xifres de visualitzacions de l’anterior edició d’“Òpera des de casa” mostren un especial seguiment en països de parla hispana, amb Mèxic al capdavant, seguit de l’Argentina, Colòmbia i el Perú.

També et pot interessar

stats