Arriben a Madrid 1.200.000 mascaretes per als treballadors del transport

Una part de l’enviament es destinarà al personal sanitari i a les forces de seguretat.

Descàrrega del material de protecció a l'aeroport Madrid Barajas
Descàrrega del material de protecció a l'aeroport Madrid Barajas / Mitma

Un total d’1.200.000 mascaretes adquirides pel Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) han arribat aquesta matinada per via aèria a l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid Barajas.

L’enviament es distribuirà majoritàriament entre treballadors i treballadores del transport, principalment, d’entitats i empreses dependents del Mitma, com ara Adif, Adif-Alta Velocitat, Renfe, Enaire, Aena i Ports de l’Estat, a més de Correus, que rebran 725.000 mascaretes de protecció FFP2.

A més, el Ministeri de Transport entregarà 387.000 mascaretes quirúrgiques per a personal sanitari i 75.000 per a les Forces i Cossos de Seguretat.

L’adquisició d’aquesta remesa de material s’ha fet pel procediment d’urgència, d’acord amb el decret llei del 12 de març pel qual s’adopten mesures urgents per a respondre a l’impacte econòmic de la Covid-19.

Les mascaretes adquirides són eficaces per a la protecció de la salut dels treballadors i treballadores sotmesos a riscos derivats de l’actual pandèmia causada pel coronavirus.

També et pot interessar

stats