Aragó confina les tres províncies i tancarà bars, comerços i teatres a les 20:00 hores

El govern autonòmic aprova noves restriccions, entre les quals està el confinament perimetral de les tres províncies.

Un home passa davant un cartell de suport a la cultura a Saragossa, on els teatres hauran de tancar a les 20 hores
Un home passa davant un cartell de suport a la cultura a Saragossa, on els teatres hauran de tancar a les 20 hores / Javier Belver (Efe)

El Govern d'Aragó ha decidit confinar perimetralment les tres províncies i ha decretat el tancament de les activitats que no siguen essencials, entre les quals estan l'hoteleria, el comerç i les activitats culturals, a les 20:00 hores. Així mateix el govern autonòmic ha decretat el tancament total de totes les activitats esportives a l'interior i dels salons de jocs i apostes.

Així ho ha manifestat en roda de premsa la consellera de Sanitat, Sira Repollés, davant de la situació de "risc extrem" per la Covid-19 perquè passa la regió. Aragó viu la tercera onada de la pandèmia amb més de mil casos acumulats per 100.000 habitants en els últims catorze dies.

L'orde amb aquestes noves mesures es publicarà "demà o despús-demà" i pretén restringir "al màxim possible" l'activitat dels ciutadans a allò "estrictament necessari", és a dir, l'activitat laboral, assistencial i educativa.

També et pot interessar

stats