Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Amparo Marco: “Castelló està sent un exemple de quedar-se a casa”

24 min.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, se sent orgullosa de la ciutadania. Assenyala que el comportament dels castellonencs i castellonenques està sent “exemplar” aquests dies de confinament per la pandèmia de coronavirus. “Castelló està sent un exemple de quedar-se a casa”, ha assegurat en una entrevista en Les notícies del matí. Comenta que la policia ha hagut de posar poques multes per incompliment de l’estat d’alarma i que això és molt bona notícia.

La regidora ha explicat els tres fronts en què el consistori està a hores d’ara principalment centrat: donar informació a la ciutadania sobre com actuar, especialment mesures d’higiene i quedar-se a casa; un pla de contingència, amb teletreball a casa i atenció telefònica; i un tercer pilar, el de “l'endemà”, mesures que ajuden a la reactivació de l’economia i als comerços afectats.

Així mateix, Marco ha afirmat que la ciutat està a disposició del que es puga necessitar, tant la Generalitat com el govern central, perquè ara és moment de col·laborar i ajudar. També ha indicat que, de moment, l’hospital de campanya no està acabat i que s’estan prenent mesures per a ajudar les persones més desfavorides.

Sense data per a les festes de la Magdalena

En línia amb aquestes prioritats, l’alcaldessa de Castelló ha assenyalat que de moment s'estima més no posar data per a la celebració de les festes de la Magdalena, ja que el més important, diu, és “acabar amb aquesta guerra”. Així mateix, ha indicat que quan tot acabe es reunirà amb els diferents sectors que formen part de la festa per a decidir el millor moment per a celebrar-la.

Contingut no disponible
stats