Els alcaldes del Verger i els Poblets es disculpen per haver-se vacunat: “No hem actuat de mala fe”

En un comunicat conjunt reconeixen que no va ser una decisió encertada.

Una imatge dels dos regidors
Una imatge dels dos regidors / Ajuntament del Verger

L'alcalde del Verger, Ximo Coll, i l'alcaldessa dels Poblets, Carolina Vives, els dos del PSPV-PSOE i matrimoni, han demanat disculpes aquest divendres després de fer-se públic dijous que s'havien vacunat contra la Covid-19, malgrat que no corresponen a cap grup previst en el calendari de vacunació. Divendres passat es posaren la primera dosi de la vacuna de Pfizer, igual com el cap de la Policia Local i alguns policies i guàrdies civils dels dos municipis. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha obert una investigació.

A través d’un comunicat conjunt, han manifestat que sempre han cregut actuar “seguint estrictament el protocol elaborat per la sanitat valenciana”, però volen demanar disculpes a tots els que es puguen haver sentit ofesos “a la vista del rebombori que s'ha armat per haver acceptat rebre les dosis”.

“En cap moment vam actuar de mala fe i els responsables de l’àrea de salut ens van garantir que totes les persones contemplades en el protocol ja havien rebut les dosis corresponents i que les dosis que ens oferien eren les dosis sobrants”, ha dit.

En una línia semblant, Coll i Vives han indicat que, comprovant la repercussió que ha tingut, “és evident que no ha sigut una decisió encertada” i han confiat que aquesta situació “no entele al més mínim la tasca que estan fent els sanitaris de la Comunitat Valenciana”.

També et pot interessar

stats