Alacant permet el bany a les platges a partir de dilluns

L'Ajuntament d'Alacant tindrà un dispositiu de seguretat que controlarà el distanciament social amb drons.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i la vicealcaldessa i responsable del Patronat de Turisme, Mari Carmen Sánchez, han presentat el dispositiu de seguretat de les platges
L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i la vicealcaldessa i responsable del Patronat de Turisme, Mari Carmen Sánchez, han presentat el dispositiu de seguretat de les platges / Ajuntament d'Alacant.

A partir d'aquest dilluns es pot tornar a gaudir del bany a les platges d'Alacant. Així ho ha comunicat l'Ajuntament de la ciutat que, per a garantir la seguretat, posarà en funcionament un dispositiu amb drons per a controlar la distància de seguretat.

Aquesta mesura és conseqüència de l'entrada en la fase 2 de la desescalada de tota la Comunitat Valenciana, per la qual ja es permet el bany i prendre el sol a les platges, mentre que fins ara només s'hi podia passejar.

Així, a les platges del Postiguet, Urbanova, l'Albufereta i Sant Joan s'han senyalitzat els accessos amb corredors que permetran l'entrada o l'eixida. A més, es retolarà l'arena diàriament per a senyalitzar les zones reservades al passeig i accés al bany i les delimitacions per a prendre el sol.

D'altra banda, els usuaris i usuàries de les platges hauran de situar-se a un mínim de dos metres de distància entre grups, sense superar el nombre màxim permés en la fase 2, que és de 15 persones. Així mateix, és obligatori l'ús de mascaretes fins a arribar al punt d'acampada en l'arena i també s'haurà de portar calcer en accedir-hi i abandonar les zones d'arena per les passarel·les.

També et pot interessar

stats