Alacant obri els parcs, però manté prohibit accedir a les platges

El propòsit és ampliar els espais per al passeig i la pràctica d'esports al municipi.

Alacant obri els parcs, però manté prohibit accedir a les platges
Alacant obri els parcs, però manté prohibit accedir a les platges

L'Ajuntament d'Alacant obri aquest dimarts tots els parcs i jardins de la ciutat per tal d'ampliar els espais per a passejar i fer esport, dins dels límits horaris establits pel govern espanyol en el decret d'estat d'alarma. En aquest cas, continua prohibit usar els bancs, així com els jocs o elements instal·lats.

No obstant això, segons han confirmat fonts municipals, les platges del terme municipal es mantindran tancades al públic.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha explicat que la decisió de reobrir parcs i jardins l'han presa per a "propiciar una major seguretat als alacantins i alacantines incrementant de manera substancial els espais públics on es podrà eixir a practicar esport o a passejar".

L'Ajuntament ha pres aquesta decisió una vegada transcorregut el primer cap de setmana d'inici del desconfinament de la població, que coincidia amb el pont de l'1 de Maig, després de comprovar que "la immensa majoria de la ciutadania ha complit les normes establides pel govern espanyol".

També et pot interessar

stats