Alacant Covid Free, una etiqueta per a accelerar la tornada del turisme

La ciutat impulsa un distintiu junt amb el sector que podran lluir hotels, restaurants o apartaments si compleixen els protocols de seguretat i higiene.

VÍDEO | Alacant Covid Free, una etiqueta per a accelerar la tornada del turisme

Alacant és una de les primeres ciutats que treballa ja en la represa de l'activitat turística. Per això han creat Alacant Covid Free, una etiqueta que certificarà que la destinació està lliure del coronavirus. Hotels, restaurants o apartaments podran lluir aquest distintiu per a donar tranquil·litat als turistes, sempre que seguisquen els protocols de seguretat i higiene.

La iniciativa per a impulsar l'etiqueta és fruit d'un conveni que han firmat el patronat de turisme, l'associació d'hotelers, els empresaris de l'hoteleria i els restauradors. La regidora de Turisme de la ciutat d'Alacant, Mari Carmen Sánchez, incideix en el fet que quan arribe el moment de reobrir els establiments, tot el món ha d'estar preparat “per a aconseguir que la recuperació del sector turístic es produïsca en el menor temps possible”. Es pretén, per tant, donar seguretat al sector amb l'objectiu de recuperat l'activitat tan prompte com es puga.

Darrere de la marca Alacant Covid Free hi ha un protocol que segueix les mesures i les instruccions del Ministeri de Sanitat, i un informe sobre la Covid-19 elaborat per l'associació hotelera provincial que compta també amb les aportacions d'una cadena hotelera.

Ángel Rodríguez, membre de l'associació d'hotelers d'Alacant, assegura que la creació d'aquest protocol és “la millor manera” de mantindre la confiança de tots els turistes que visiten la destinació d'Alacant cada any. Defén, així mateix, que la ferramenta contribuirà a recuperar “la tan necessitada demanda” una vegada reòbriguen els establiments turístics.

També et pot interessar

stats