Air Nostrum presenta un ERTO per a tota la plantilla

L’expedient entra en vigor dissabte, amb un mecanisme de flexibilitat que permeta ajustar la suspensió a les circumstàncies.

Air Nostrum presenta un ERTO per a tota la plantilla
Air Nostrum presenta un ERTO per a tota la plantilla

Air Nostrum ha presentat un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per a tota la plantilla, vora 1.500 empleats, per un període de tres mesos. L’expedient entrarà en vigor aquest dissabte, amb un mecanisme de flexibilitat que permeta ajustar la suspensió a les circumstàncies.

Segons l’aerolínia, l’ERTO té com a finalitat minimitzar al màxim l'impacte de la crisi del coronavirus i poder mantindre a mitjà i llarg termini els llocs de treball.

Air Nostrum ha paralitzat quasi íntegrament la seua activitat i un nombre important d'avions per les restriccions de la crisi del coronavirus, la qual cosa col·loca l'aerolínia valenciana en "serioses dificultats".

En una carta remesa pel president d’Air Nostrum, Carlos Bertomeu, a la plantilla, assegurava que el trànsit aeri estava caient dràsticament i es preparava per a escenaris pitjors.

L'autoritat laboral disposa de cinc dies per a confirmar la causa de força major, i en aquest cas, la companyia informarà de les mesures que s'aplicaran durant la vigència de l’expedient.

També et pot interessar

stats