Air Nostrum cessa l’activitat per les restriccions de mobilitat a causa del coronavirus

Com a suport al personal sanitari, l’aerolínia ha enviat material per als tres hospitals de campanya de València, Castelló i Alacant.

Avió d'Air Nostrum
Avió d'Air Nostrum / Efe

Aquest dissabte la companyia aèria Air Nostrum enlairava l’últim vol “fins a nou avís", ha anunciat la companyia. Després que la setmana passada l’empresa presentara un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per a tota la plantilla, vora 1.500 treballadors i treballadores, per un període de tres mesos.

Els motius són les “restriccions a la mobilitat tant nacional com internacional i el tancament de les fronteres ocasionades pel virus”, han informat des d’Air Nostrum.

La companyia, que fa 25 anys de trajectòria, ha garantit la seua plantilla que està treballant per a “assegurar la tornada a l’activitat en les millors condicions possibles”.

A més, com a suport al personal sanitari, l’aerolínia ha enviat material per als tres hospitals de campanya de València, Castelló i Alacant. En total, Air Nostrum ha entregat, 3.000 mantes, 3.000 coixins i 15.000 fundes de coixí que s’utilitzen a bord dels avions, així com “diversos milers de terrines de llet, sobres de fruita seca, paquets de galetes” i altres productes.

També et pot interessar

stats