Aïllen 35 menors d'un campament d'handbol a Sòria per la mort d'un monitor alacantí amb Covid-19

L'autòpsia a Claudio Gómez Navarro, directiu de la Federació d'Handbol, ha confirmat que era portador del coronavirus.

Imatge del complexe esportiu on s'estava celebrant el campus d'Handbol a Sòria
Imatge del complexe esportiu on s'estava celebrant el campus d'Handbol a Sòria / Wifredo García (Efe)

Trenta-cinc menors que participen en un campament d'handbol a Sòria i cinc monitors es troben aïllats després de la mort del coordinador, que ha donat positiu per Covid-19 en l'autòpsia. El monitor és l'alacantí Claudio Gómez Navarro, directiu de la Real Federació Espanyola d'Handbol, qui va ser localitzat aquest dijous sense vida al costat d'un viaducte als marges del riu Golmayo.

El cas no s'està tractant de moment com un brot, segons ha informat l'alcalde de Sòria. Com a mesura preventiva s'ha decidit suspendre el campament i s'han començat a fer proves de Covid-19 als menors, segons ha confirmat el vicepresident de la Junta, Francisco Igea. La situació s'ha traslladat a les autoritats sanitàries de l'autonomia per a iniciar el preceptiu rastreig de contactes i l'avaluació als treballadors de la instal·lació per si hagueren tingut contacte directe amb el positiu.

Feia dos dies que havia començat el campament en les instal·lacions esportives de Sant Andrés i combinava activitats relacionades amb aquest esport i altres de lúdiques.

Gerent de l'Associació de Jugadors d'Handbol durant més de dues dècades, Gómez va ser jugador i va fer una destacada carrera com a porter en clubs com l’Atlètic de Madrid, el Conquense i l’Handbol Ciudad Real, a més d'internacional júnior i absolut.

També et pot interessar

stats