Aïllades dues aules de primària de dos centres educatius de Vila-real i una altra a Ademús

L’alumnat i el professorat es troben en casa guardant quarantena.

Imatge exterior del CEIP Angelina Abad de Vila-real (Google Street View).
Imatge exterior del CEIP Angelina Abad de Vila-real (Google Street View).
10 de setembre 2020 - 15:27

Dues aules de primària de dos centres educatius de Vila-real estan aïllades per precaucació per possibles casos de coronavirus, segons ha pogut saber À Punt Notícies en una informació confirmada per les AMPA dels col·legis.

Es tracta de l’aula de tercer de primària del centre educatiu Pasqual Nàcher i de la de segon de primària del centre Angelina Abad. En cadascuna hi ha una vintena de xiquetes i xiquets.

Les mateixes fonts informen que l’alumnat i el professorat estan en casa guardant quarantena.

D'altra banda també aquest dijous s'ha confirmat l'aïllament d'una aula del Col·legi Rural Agrupat Racó d'Ademús, a Ademús, pel positiu d'un alumne de quart de primària.

17 alumnes i una tutora del CRA estan confinats. Es tracta d'un grup bambolla o de convivència estable per tant han sigut tots aïllats. També les dues monitores del menjador estan en quarantena. Tots estan a l'espera que sel'ls realitzen proves PCR.

Com que es tracta d'un Centre Rural Agrupat, es dona la cirmcumstància que els xiquets pertanyen a diferents municipis de la comarca com ara Ademús, la Pobla de Sant Miguel, Cases Altes, Vallanca i Torrebaixa. Precisament, el xiquet contagiat és d'aquest últim municipi, on haurien donat també positiu almenys dos familiars.

També et pot interessar

stats