Aida Vega García-Diego Baró, millor nota de la selectivitat a la Comunitat Valenciana

La jove, que ha tret 13,98 sobre 14, ja té clar que estudiarà Medicina.

La jove Aida Vega García-Diego Baró
La jove Aida Vega García-Diego Baró / À Punt NTC

Aida Vega García-Diego Baró és l’estudiant valenciana que ha tret la nota més alta de tota la Comunitat en les proves de les PAU d’enguany, amb una puntuació de 13,98 sobre 14.

“Mai t’esperes eixa nota, però havia treballat molt”, ha comentat a À Punt Notícies aquesta estudiant brillant, que ja té decidit que estudiarà Medicina, i que ha rebut els resultats de la PAU amb molta emoció, quan ella mateixa ha consultat les notes al portal de la Generalitat.

Aida Vega García-Diego Baró ha tret la puntuació més alta tant en les assignatures obligatòries com en les optatives i ha rebut la felicitació del rector de la UPV, la directora del centre on ha estudiat i alguns professors i professores.

“Enguany, amb les opcions de triar que ens han deixat, alguns exàmens s'han fet més lleugers, però en altres hi havia exercicis més complicats, però, en general, pense que s’han adaptat prou bé a les necessitats del moment”, ha reconegut la jove, que confessa que la clau del seu expedient és “haver treballat molt els dos anys de Batxillerat, agafar l’hàbit d’estudi i algunes tècniques per a memoritzar coneixements”.

També et pot interessar

stats