Com afecten les noves restriccions als festivals de música?

Es veuen obligats a avançar el començament per a adaptar-se al toc de queda i reduir l’aforament

Imatge de públic assegut en el festival LUCE Benicàssim

Un dels sectors més afectats per les noves restriccions anunciades aquest dijous pel Consell és el dels festivals de música que ja estaven organitzats. 

És el cas del festival de música urbana Big Sound de València, que, després d'ajornaments per la pandèmia, començava aquest dijous. Ara l'organització es veu obligada a buscar solucions ràpides per a adaptar-se a les noves mesures.

Expliquen a À Punt que no hauran de tornar cap entrada per als concerts d'aquest mateix dijous, però dissabte sií que hauran de reduir aforament. Afortunadament per al públic, aquesta reducció afectarà convidats, artistes i patrocinadors.

Pel que fa al toc de queda, l'única solució es avançar l'horari. El Feslloc, per exemple, començarà els concerts una hora i mitja abans, cap a les 18:00 hores, per poder acabar a les 0:00 hores. 

En el sector lamenten no haver tingut més temps de reacció i asseguren que el més perjudicat és el públic, però comprenen que és necessari un pas arrere vista l’evolució de la pandèmia durant les últimes setmanes.

També et pot interessar

stats