Aerte reclama a Sanitat que millore els protocols davant de possibles positius a les residències

José María Toro demana habilitar una via més ràpida per a notificar els casos en el sector social.

VÍDEO | Aerte reclama a Sanitat que millore els protocols davant de possibles positius a les residències

L’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana (Aerte) ha exigit a la Conselleria de Sanitat que millore els protocols d’actuació davant de possibles positius de coronavirus als centres de persones majors.

Així ho ha exigit el president de l’associació, José María Toro, en una entrevista a À Punt Notícies nit, on ha criticat que la falta d’una ràpida resposta de l’administració pot generar situacions de risc “molt importants”. “No hi ha coordinació ni una resposta ràpida”, ha manifestat.

En aquest sentit, Toro ha demanat que s’habilite una via per a notificar nous casos que siga “més ràpida” per al sector dels serveis socials.

El president d’Aerte ha valorat el treball dels professionals i de les residències per a contindre el virus i ha assegurat que el nombre de centres de la Comunitat Valenciana amb cas positiu comunicat no arriba al 8%. “A pesar de la carència de mitjans, hem fet un esforç importantíssim perquè el coronavirus no entre a les residències”, ha afirmat.

També et pot interessar

stats