Els aeroports de València i Alacant-Elx recuperen a poc a poc la normalitat

Per a aquest mes de juny hi ha programats vols puntuals a Alemanya, Suècia, Suïssa, Noruega, Ucraïna i Bulgària.

Imatge d'arxiu de l'aeroport de València
Imatge d'arxiu de l'aeroport de València / Arxiu
02 de juny 2020 - 08:40

Els aeroports de València i Alacant-Elx es preparen per a recuperar a poc a poc la normalitat a partir de l'1 de juliol quan està previst que les companyies aèries reactiven els seus vols tant nacionals com internacionals. Mentrestant, aquesta setmana es fan vols puntuals a l'estranger, encara que la presència de passatgers no deixa de ser testimonial.

De fet, aquests dimarts ix des de l'aeroport de Manises un avió cap a la ciutat alemanya de Düsseldorf. Es tracta en el cas de València d'un vol puntual, ja que no està previst que torne de Düsseldorf fins d'ací a dues setmanes. No és l'únic vol programat per a aquest mes de juny, ja que altres companyies ofereixen destinacions com Suïssa, però molt puntualment.

Així les coses, la reactivació de l'aeroport de València començarà a ser una realitat des de l'1 de juliol. A partir d'aquesta data recuperarà la connexió amb 18 països amb vora 150 vols setmanals entre diversos aeroports europeus. També es podrà viatjar al nord d'Àfrica, a les principals ciutats espanyoles i a illes Balears i les Canàries.

Pel que fa a l'aeroport d'Alacant-Elx aquesta setmana hi ha connexions amb Suècia, Noruega, Ucraïna i Bulgària. És l'antesala del que s'espera per a l'1 de juliol, quan està previst que les companyies aèries reprenguen l'activitat.

També et pot interessar

stats