Els administradors de finques demanen una norma específica per a reobrir les piscines comunitàries en la fase 2

El Col·legi d'Administradors de Finques recorda que aplicar les mesures previstes ara incrementarà la despesa per a les comunitats de propietaris.

Immobles de València, en una imatge d'arxiu
Immobles de València, en una imatge d'arxiu / Unsplash

El president del Col·legi d'Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana, Sebastián Cucala, ha reiterat en una entrevista en Les notícies del matí la petició que el sector va fer el passat abril al govern espanyol d'elaborar una normativa específica per a les piscines comunitàries. Cucala ha recordat que les comunitats de propietaris tenen molts dubtes al voltant d'una reobertura que, destaca, no serà possible fins a la fase 2 de la desescalada.

Cucala ha explicat que les mesures que preveu la normativa actual, tant per a les piscines comunitàries com per a les municipals, arreplega mesures com ara limitar l'aforament al 30% o desinfectar tres vegades al dia les zones més "tocades", entre altres normes, per a evitar contagis i garantir la seguretat. Mesures que augmentaran la despesa de les comunitats, ha deixat clar. El col·legi està rebent "contínues i repetides" consultes per part de comunitats de propietaris perquè la calor ha arribat i els menuts estan a casa.

També et pot interessar

stats