À Punt organitza la trobada “Les ONGD, essencials en l’emergència de la Covid-19”

L’acte és la culminació dels convenis signats amb Càritas, la Creu Roja i la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

Cartell de promoció de la trobada “Les ONG, essencials en l’emergència de la Covid-19”.
Cartell de promoció de la trobada “Les ONG, essencials en l’emergència de la Covid-19”.

À Punt organitza aquest dilluns la trobada “Les ONG, essencials en l’emergència de la Covid-19” en què participaran els presidents de Càritas España, Manuel Bretón Romero, i de la Creu Roja Espanyola, Javier Senent, juntament amb la presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, Lourdes Mirón, per exposar la labor que cobreixen les seues organitzacions des dels diferents vessants.

Aquest acte és la culminació dels tres convenis que À Punt ha signat en les últimes dues setmanes amb la Creu Roja, Càritas i la Coordinadora Valenciana d’ONGD, dirigits a visibilitzar a través de totes les seues finestres la gran tasca humanitària que aquestes tres grans ONG presten en la Comunitat Valenciana.

La solidaritat i el suport a les causes humanitàries que contribueixen a fer una societat més justa és un dels valors del servei de la radiotelevisió pública, per això À Punt ha organitzat aquest col·loqui sobre el paper essencial de les ONG davant l’emergència sanitària causada per la pandèmia de coronavirus des de València com altaveu per a tot Espanya.

L’acte es durà a terme en el saló d’actes de la Fundació Bancaixa, i a la cloenda assistirà el president de la Generalitat, Ximo Puig.

També et pot interessar

stats