El 90% de la població d'entre 60 i 69 anys tindrà la pauta completa al final de la setmana

Aquesta setmana conclourà el procés d'immunització completa en les persones d’entre 60 i 65 anys

Punt de vacunació a l'Auditori de Castelló
Punt de vacunació a l'Auditori de Castelló de la Plana / Twitter: @GVAsanitat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest dimarts que aquesta setmana administrarà les segones dosis pendents al 90% de la població d’entre 60 i 69 anys i, per tant, tindran la pauta completa.

A través d’una nota de premsa, Sanitat ha detallat que aquesta setmana conclourà el procés d'immunització completa en les persones d’entre 60 i 65 anys, després de diverses setmanes en què s'ha anat avançant amb l'administració, sobretot amb AstraZeneca. El mateix per a les persones menors de 60 anys pertanyents a col·lectius essencials.

Així mateix, ha afegit que això també succeirà amb el grup de persones d'entre 66 i 69 anys vacunades amb Pfizer, que ja van rebre la segona dosi per a completar la pauta de vacunació. Amb aquestes dades, Sanitat situa en el 92% les persones d'entre 60 i 69 anys que van rebre la primera dosi i que, al final d'aquesta setmana, hauran rebut la pauta completa.

Entre el 19 i el 25 de juliol s’administraran 265.000 dosis de Pfizer (150.000 segones dosis previstes i 115.000 primeres).

També et pot interessar