69 positius en una residència de majors de València, el 77% dels interns

Les proves posteriors al positiu d'un treballador han revelat el contagi massiu entre les persones residents.

69 positius en una residència de majors de València, el 77% dels interns
69 positius en una residència de majors de València, el 77% dels interns

La residència de la tercera edat Comunidad Valenciana pateix un brot de coronavirus a les instal·lacions que té al carrer de Peset Aleixandre de la ciutat de València. El centre ha reportat 69 casos positius sobre una població de 90 persones majors residents, el 77% dels usuaris. També hi ha alguns treballadors contagiats, segons ha confirmat a À Punt Carlos Carmona, des de la direcció del centre.

Els positius s'han conegut aquest dijous després que el Departament de Salut de La Fe haja fet proves PCR al conjunt dels residents i al personal al complet. Hores abans un dels membres de la plantilla havia donat positiu en un dels cribratges de control que fa regularment la residència.

La direcció està en comunicació permanent amb Salut Pública i els responsables de l'àrea de La Fe per aplicar el protocol d'atenció i aïllament per als residents. La majoria són asimptomàtics i només dues persones de la plantilla han mostrat símptomes en les últimes hores, segons fonts la direcció.

El centre residencial no havia registrat cap positiu fins aquest moment des de l'inici de la pandèmia, durant la qual ha activat un estricte protocol de seguretat.

També et pot interessar

stats