Aquest contingut ja no està disponible per veure.

60.000 llocs de treball del sector de l’hoteleria estan en perill i poden desaparéixer 10.000 empreses

15 min.

La crisi sanitària ha posat en perill la supervivència de moltes empreses i el sector turístic, un dels motors econòmics de la Comunitat Valenciana, n'és un dels més afectats. Segons la Federació Empresarial d’Hoteleria de València, 60.000 llocs de treball estan en perill i poden desaparéixer 10.000 empreses en el sector hoteler. Per això, demanen una aposta “real” dels governs per ajudar el sector.

“Som la segona potència mundial en turisme i de moment no hi ha una taula de treball amb els representants del sector i un full de ruta per a posar en marxa el turisme”, ha assenyalat el president de la federació, Manuel Espinar, en una entrevista en Les notícies del matí. Entre els punts que més preocupen hi ha saber quins seran els protocols que caldrà seguir per a tornar a l’activitat, una informació que de moment desconeixen.

“Vivim amb la incertesa, serem els últims que ens hi incorporarem i l’administració no treballa amb nosaltres; volem que compten amb nosaltres", ha explicat. Segons Espinar, mesures com ara posar mampares o altres elements són només suposicions que s’estan publicant en mitjans de comunicació, però que no estan confirmades. “El principal perill per al sector no serà la Covid-19, sinó la por de la demanda; haurem de conviure amb el virus i caldrà anar perdent la por”, ha conclòs.

Contingut no disponible
stats