Més de 50 bandes ofereixen concerts des de casa en el marc del Quarantena Fest

Podrà gaudir-se fins al 27 de març a través dels canals de cada banda en YouTube i de manera conjunta en Tumblr.

El festival pot gaudir-se través dels canals de cada banda en YouTube i de manera conjunta en Tumblr
El festival pot gaudir-se través dels canals de cada banda en YouTube i de manera conjunta en Tumblr / Tumblr

Més de 50 bandes ofereixen concerts des de les seues cases fins al divendres 27 de març a través dels canals de cada banda en YouTube i de manera conjunta en Tumblr en el marc del Quarantena Fest. El festival busca “fer més suportable l’estat de confinament responsable” impost per les autoritats espanyoles a causa del coronavirus, segons han indicat els seus impulsors en un comunicat.

Participen en la iniciativa diversos segells discogràfics i artistes espanyols i argentins, entre els quals destaquen Carlota, Papá Topo, El petit de Cal Eril, Cuchillas, Lashormigas, Pixel de Stael, Valdivia o The Crab Apples.

Segons expliquen els músics, el coronavirus ha suposat la cancel·lació de centenars de concerts i esdeveniments culturals a Espanya i l'estranger i, per tant, el festival busca intentar que”"la música no pare i arribe al màxim de llars”.

Quarantena Fest naix així com una plataforma lúdica, de creació positiva, però pretén també ser “un espai de visibilització davant el desastre econòmic que, per a un sector precari que està sempre en la corda fluixa, suposa”, han assegurat.

També et pot interessar

stats