Els 36 municipis valencians que continuen sense haver registrat cap contagi

Benasau, Benimassot, la Pobla d'Arenós i Vallat sumaren casos el cap de setmana per primera vegada.

Herbés és un dels 36 municipis valencians que es mantenen lliures de Covid-19
Herbés és un dels 36 municipis valencians que es mantenen lliures de Covid-19

Un total de 36 municipis valencians resisteixen encara lliures de Covid-19 des que va començar la pandèmia, segons les dades territorialitzades que va publicar la Conselleria de Sanitat Universal aquest dimarts. La Comunitat Valenciana es troba en un moment especialment crític de la crisi del coronavirus, amb una tercera onada descontrolada que ha deixat incidències extremes en molts punts del mapa.

Les poblacions que, de moment, no han registrat cap contagi són: Aielo de Rugat, Almedíxer, Aranyel, Argeleta, Beniardà, Benifato, Benillup, Bolulla, Carrícola, Cases Altes, Castell de Cabres, Castielfabib, Confrides, el Castell de Guadalest, Espadella, Fageca, Famorca, la Font de la Reina, les Fonts d'Aiòder, Gàtova, Guardamar de la Safor, Herbers, la Serratella, Lludient, Palanques, la Pobla de Sant Miquel, Sacanyet, Segart, Sempere, Terrateig, Tollos, Torralba del Pinar, la Vall de Gallinera, Vallés, Vallibona i Sorita. En tots els casos es tracta de poblacions menudes amb uns pocs de centenars d'habitants.

Aquest cap de setmana han caigut de la llista de poblacions invictes al virus Benasau, Benimassot, la Pobla d'Arenós i Vallat, ja que totes quatre han registrat els primers positius entre el veïnat.

També et pot interessar