Més de 3.300 sancions pel tancament perimetral a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana

En l’àmbit autonòmic, la Guàrdia Civil ha imposat 248 sancions acumulades des del divendres a les 15 hores.

Un cotxe de la Polícia Local de València als Jardins del Túria
Un cotxe de la Polícia Local de València als Jardins del Túria / Juan Carlos Cardenas (EFE)

Durant el segon cap de setmana de tancament perimetral en les ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana s’han posat més de 3.300 sancions des del divendres fins les 12.30 hores d'aquest diumenge, segons ha informat la delegació de govern a la Comunitat Valenciana en un comunicat.

En l’àmbit autonòmic, la Guàrdia Civil ha imposat 248 sancions des del divendres a les 15 hores, moment en què va començar el tancament perimetral que continuarà fins a les 6 hores de demà dilluns. Cal recordar que el tancament perimetral durant els caps de setmana i dies festius a les localitats de més de 50.000 habitants estarà vigent fins al pròxim 15 de febrer.

Entre la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han imposat 429 sancions en la ciutat d'Alacant, 376 en València, 155 en Benidorm, 142 en Torrent, 106 en Gandia, 95 en Elx, 76 en Paterna, 47 en Sagunt, 46 en Castelló de la Plana, 41 en Vila-real, 40 en Oriola, 33 en Alcoi i 18 en Elda i Petrer.

A més, les forces i cossos de seguretat de l’estat han desmantellat diversos botellots a València, un d’ells en els voltants del cementeri de Benimaclet, on havien acudit al voltant de 30 persones. També a Alacant es va identificar i sancionar el centenar de joves que assistia a un macrobotellot en la Serra de Sant Julià.

D’altra banda, a Benidorm, a la comarca de la Marina Baixa, la Policia Nacional ha identificat i sancionat un ciclista que va publicar una foto a Facebook en la qual es burlava del confinament perimetral.

També et pot interessar

stats