140 persones han superat la Covid-19 a la Comunitat Valenciana en les últimes 24 hores

Sanitat ha notificat dos noves morts amb coronavirus, les dues en residències de persones majors, i 24 nous casos.

Mapa de l’evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana
Mapa de l’evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Les altes diàries superen els nous casos a la Comunitat Valenciana. Segons l’últim balanç de la incidència de la Covid-19, 140 persones s’han recuperat del virus en les últimes 24 hores. D’aquestes, 11 són a Castelló, 41 a Alacant i 88 a València. Així, la xifra total de persones que s’han curat des de l’inici de la pandèmia s’eleva a 13.428.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha apuntat en roda de premsa que les dades de les altes apunten a que el territori valencià “va pel bon camí” i ha apuntat que en els últims 7 dies, 895 persones han superat la malaltia.

Barceló també ha destacat les dades “positives” relatives als ingressos en hospitals i en la unitat de cures intensives, que continuen disminuint. Hui dia hi ha 115 persones hospitalitzades, 32 menys que ahir. D’aquestes, 11 són de la província de Castelló (2 a l’UCI), 43 de la d’Alacant (8 a l’UCI) i 61 de la de València (4 a l’UCI). A les unitats de cures intensives hi ha ara mateix 14 persones, 2 menys que ahir.

En les últimes 24 hores s’han detectat 24 nous contagis per PCR: 13 a la província de Castelló, 17 a la de València, 2 a la d’Alacant i 2 més sense assignar. Per tant, la xifra de casos detectats amb aquest mètode ascendeix a 11.381.

Situació en les residències

Sanitat ha notificat aquest dijous 2 noves defuncions, ambdós en residències de persones majors. D’aquesta manera, des que va començar la crisi sanitària han mort 1.454 persones diagnosticades amb el virus.

Ara mateix hi ha algun cas positiu en 52 centres, 7 a la província de Castelló, 14 a la d’Alacant i 31 a la de València.

I a més es troben sota vigilància activa de control sanitari 28 residències a la Comunitat Valenciana: 8 a la província de Castelló, 7 a la d’Alacant i 13 a la de València.

També et pot interessar

stats