138 nous contagis a la Comunitat Valenciana en una jornada sense cap defunció

Actualment hi ha 148 persones ingressades, 34 de les quals a les unitats de cures intensives

Una tècnica fa un test PCR a una dona
Una tècnica fa un test PCR a una dona / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal no ha informat de cap nova defunció registrada per Covid-19 en les últimes 24 hores, un fet que no es donava des del 17 d’agost.  

Així, la mitjana setmanal de morts disminueix per tercer dia consecutiu i se situa en 4,60, la més baixa des del principi de setembre. La mateixa consellera Ana Barceló ho ha celebrat en el seu compte de Twitter assegurant que hui és un dia d’esperança. 

Des del principi de la pandèmia, Sanitat ha anat informant cada dia de les morts registrades des de l’última actualització de dades, que no necessàriament s'hi han d’haver produït en aqueix període de temps. De fet, des de fa dues setmanes, s’especifica a quin mes correspon cadascuna de les morts notificades en cada actualització de dades. 

Quant als nous contagis, Sanitat n'ha notificat 138 que fan ascendir a 392.906 els positius registrats fins ara. La mitjana a 7 dies puja un punt respecte a la d’ahir i se situa en 189,00.

La pressió hospitalària es manté estable amb les mateixes xifres d’ahir dimarts: 148 persones ingressades, 34 de les quals a les unitats de cures intensives. No obstant això, hi ha lleugeres diferències en la distribució per províncies. Si ahir no hi havia cap pacient de Covid-19 a les UCI de la província de Castelló, hui n’hi ha 1, mentre que les de la de València han passat de 24 a 23. 

També et pot interessar

stats